*Fotoshoot* Birthdayshoot

Een uitbreiding in het aanbod van fotoshoots, de Birthdayshoot!

Collage4ckl

Speciaal voor de meiden van 4 t/m 9 jaar die ook graag een feestelijke ingerichte studio willen, luxueuze outfits willen aan doen en (last but not least) willen genieten van een glaasje limonade en een giant Cupcake!

Prachtige foto’s die gebruikt kunnen worden voor op de uitnodiging!

DSC_0469xklc

Collage3kl

Ben je geïnteresseerd in een gave Birthdayshoot voor jouw (klein)dochter? Neem gerust een kijkje op mijn website voor meer info!

 

*Fotoshoot* Cakesmash

Een feestelijk ingerichte studio, vrolijk gekleurde ballonnen en vandaag vooral veel roze… Heel veel roze! Een heerlijk zoet decor voor een lief (bijna 1-jarig) meisje. Nee, ze lust geen slagroom… Maar ook zonder slagroomsnoepen maken we de mooiste foto’s!

Sinds kort mag ik gebruik van mijn nieuw aangeschafte achtergronden, dat maakt het Cakesmash-feestje een nóg groter feestje! Kijk mee en geniet…

Collage1cDSC_0584xc

*Fotoshoot* Kinderfotografie

Een tijdje geleden kwamen Niels en Silvia in de studio in Alphen aan den Rijn. Ze hadden de Fotoshoot cadeau gekregen van ‘oma’ en mochten foto’s komen laten maken.

collage1c

Lieve dochter Quinty stond in de spotlight en gaf keurig haar mooiste glimlachjes en serieuze gezichtjes. Wat een schatje!

dsc_0023xc

Wil je meer info over een kindershoot?

www.christelahles.com

Tot shoots!

 

 

 

 

*Fotoshoot* Cakesmash

De studio in Alphen aan den Rijn is feestelijk ingericht, de smashcake staat klaar en de outfit is gekozen! Tijdens de mailwisseling voorafgaand aan de fotoshoot geef ik informatie, stuur de uitgebreide collectie van feestelijke outfits door en bepalen de klant en ik de hoofdkleur(en).

collage2cVandaag staat de mooie Kassidy in de spotlights. Over een paar weekjes wordt ze alweer één jaar en het afsluiten van dit eerste jaar wordt vandaag alvast gevierd met een feestelijke pre-party. Helemaal compleet met blauwe slagroom, zebra pakje met petticoat en veel plezier!

dsc_0045xc

Wil je meer info over een Cakesmash?

www.christelahles.com

Tot shoots!